جلسه هم اندیشی با سازمان جهاد کشاورزی
در روز سه شنبه 97/9/20 جلسه هم اندیشی جهت تفاهم نامه بین دانشگاه قم به نمایندگی پژوهشکده محیط زیست و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم برگزار شد. در این جلسه رئیس و معاون پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه قم و ریاست پژوهشکده محیط زیست و همچنین عباس پورمیدانی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان قم، سید محمد تقی سجادی، مدیر اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، سید مجتبی منزوی، مدیر سازمان تعاون روستایی، مهدی رفیعی محمدی، مدیرکل دامپزشکی حضور داشتند. اهداف تفاهم نامه در حال بررسی به شرح ذیل است:
1- استفاده طرفین از ظرفیت ها و استعدادهای بالقوه یکدیگر در انجام وظایف علمی، پژوهشی و آموزشی.
2- مبادله دانش فنی میان مرکز و دانشگاه با محوریت انجام پژوهش های کاربردی و اجرای دوره های آموزش های کوتاه مدت و مقطع دار مورد نیاز طرفین.
3- همکاری در جهت اجرایی کردن اهداف طرح هوشمند سازی و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی استان قم.
زمینه های همکاری
1- برپایی سلسله نشست های مشترک بین اعضای هیات علمی دانشگاه، مرکز تحقیقات و بهره برداران و دست اندرکاران اجرایی بخش کشاورزی با هدف هم اندیشی در خصوص مسایل موجود در زیر بخش های مختلف کشاورزی استان قم و احصای عناوین طرحها و اقدامات کاربردی مورد نیاز (افزایش بهره وری در استفاده از منابع پایه، توسعه و بهبود فضای کسب و کار، حفظ ذخایر ژنتیکی، استفاده از تکنولوژی های نوین در کشاورزی، اصلاح الگوی کشت و ...).
2- اجرای طرح های پژوهشی و فناورانه مشترک با رویکرد حل مشکلات و مسایل موجود در سطوح استانی و ملی با اولویت کاربردی بودن مباحث، همچنین ایجاد و تقویت زیر ساخت های هوشمند در بخش های مختلف کشاورزی.
3- همکاری در اجرای پایان نامه های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) با توافق طرفین قرارداد در زمینه هدایت بخشی از پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی در قالب عناوین مورد نیاز بخش کشاورزی، در اختیار گذاشتن فضاها و امکانات موجود و همچنین تبادل استاد راهنما و مشاور طبق ضوابط تعیین شده بر مبنای آیین نامه اجرایی این تفاهم نامه
4- همکاری و بهره گیری از توان علمی و تخصصی طرفین در برپایی نشست ها، سمینارها ،کنگره ها و کنفرانس های علمی در سطوح ملی و بین المللی در خصوص مباحث کاری مشترک.
5- فراهم نمودن زمینه لازم برای اقدام مشترک جهت شرکت مدرسان و پژوهشگران در کارگاههای آموزشی علمی– تخصصی، مخصوص اعزای هیات علمی و کرسی های نظریه پردازی.
6- بهره مند شدن پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه و مرکز از امکانات هر یک از طرفین در زمینه های آموزشی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه ای، ارتباطات بینالمللی و غیره طبق توافق طرفین.